Kayseri sucuğunun nefis baharatları ve Afyon sucuğunun yumuşak mozaik yapısı şimdi bir arada. Maksimum lezzet için, Kastamonu’nun meşhur sarımsağı ve Kayseri’nin dillere destan çemenini buluşturduk, fermentasyondan sonra 3 gün kurutarak hazırladık.
6 AY RAF ÖMRÜ
250 G AĞIRLIK
Fermentasyon nedir?
•Mikroorganizmaların, çiğ ette bulunan veya dışarıdan ilave edilen karbonhidratları organik bileşiklere dönüştürerek ürünün olgunlaşmasına katkıda bulunduğu işlemdir.
•Fermente Sucuk sadece büyükbaş ve küçükbaş hayvan etlerinden elde edilebilir.
•Bu ürünlerin ambalajlarında “Fermente Sucuk” ifadesi yer alması yasal zorunluluktur.
Fermente Sucuk nedir?
•Büyükbaş ve küçükbaş hayvan etleri, yağları ve lezzet vericiler (baharat, sarımsak gibi) ile karıştırılır. Daha sonra doğal veya yapay kılıflara doldurulur. Fermentasyon ve kurutma işlemleri uygulanır.
•Fermente Sucuk nem oranı %40 ve altına düşürülmüş, ısıl işlem uygulanmamış et ürünüdür.
Maret Geleneksel Fermente Sucuk
- Ürün Kodu: Maret Geleneksel Fermente Sucuk
- Stok Durumu: Stokta var